يسموهم محاجب العاصمة
ناخد سميد (دقيق أصفر) نضع قليل من اللح حسب الذوق السميد +ماء دافئ
ونبقى ندلك العجينة بلايدي حتى تصبح العجينة طرية ومتلائمة لا طرية ولا جامدة نتركها ترتاح
الحشو
نكون قد حضرنا في مقلاة البصل +الطماطم ينقلى جيدا بعدين نضع فيه الكفة المقلية أيضا وفلفل حار +فلفل أسود
ونتركها تبرد الحشوة
بعدين ناخد العجينة قطع صغيرة ونشكلها على شكل مسمن ونضع فيها الحشوة ونغلها بالزيت ونضعها في سنيوة (seniwa )سخونة
ونقلبها من الجهتين ولما نراها احمرت نحوها من السنيوة
تقدم ساخنة مع الغازات (lemonade)جربوها كتير حلوين